Păsări

7 cele mai comune păsări pe care le puteți găsi în Singapore

Dacă locuiți sau lucrați în Singapore, este posibil să aveți adesea dorința de a afla mai multe despre oraș. În acest articol, vom vorbi despre unele dintre cele mai comune păsări pe care le puteți găsi în acest oraș. Vom împărtăși câteva fapte comune despre aceste păsări.

1) Javan Mynah

Această pasăre este numită și mynah cu vânt alb. Pentru prima dată, în 1920, această pasăre a fost adusă din alte țări pentru a fi ținută ca pasăre de companie.

În ceea ce privește reproducerea și hrana, mynah este destul de adaptabilă. Își părăsește cuiburile înaintea altor păsări pentru a mânca produse omorâte pe șosele, fructe, resturi de mâncare umană și insecte.

2) Starlingul lucios asiatic

Adesea, aceste păsări se adună în stoluri mari formate din 30 de păsări. Îi puteți găsi stând pe antenele televizoarelor și hrănindu-se cu diferite tipuri de fructe din grădini. Noaptea, îi puteți găsi în stoluri mari și în cuiburi comune. Vocea lor sună ca un fluier.

3) Porumbelul verde cu gât roz

Porumbelul mascul este mai colorat decât femela. Adesea, cuiburile lor sunt în copaci. Rareori sunt găsiți pe sol. De obicei, se dau jos doar atunci când trebuie să bea apă.

Perechea se ajută reciproc la incubația ouălor și a cuibului. De obicei, masculul se odihnește în cuib pe tot parcursul zilei, iar femela se întoarce seara. Spre deosebire de alte păsări, porumbeii și porumbeii nu au glande producătoare de ulei. Așadar, penele lor nu sunt impermeabile.

4) Bulbul cu vânt galben

Puteți găsi această pasăre în aproape toate parcurile și grădinile. În grădini, pot fi văzute zburând în jurul arbuștilor cu flori. De obicei, cuibul său în formă de cupă este făcut din benzi de plastic, bucăți de rafie, hârtie absorbantă și material vegetal.

Se hrănesc cu omizi, gândaci, lăcuste și furnici. După ce își iau masa, le place să se scalde și să se aranjeze.

5) Cârtița

Puteți găsi aceste păsări care se înmulțesc în părțile arctice și subarctice ale lumii. De obicei, ele zboară în alte țări, cum ar fi Noua Zeelandă, Australia și Asia, în timpul lunilor mai reci ale anului.

În Singapore, le puteți găsi în septembrie și noiembrie. Bifurcațiile lor lungi pentru a se hrăni cu animale marine și crustacee.

Whimbrel a fost văzut la Sungei Buloh Wetland Reserve după o lungă perioadă de timp în 2014.

6) Ploverul auriu din Pacific

În Singapore, puteți găsi această frumoasă pasăre pe țărmuri. Se hrănește cu insecte, păianjeni, viermi, marine și crabi, pentru a numi doar câteva. Această pasăre poate zbura mii de kilometri fără să obosească. Zboară în stoluri de sute de păsări.

În Singapore, acestea sosesc la sfârșitul lunii august. În aprilie, zboară înapoi la locurile lor inițiale.

7) Șoimul roșu comun

Poți identifica ciocârlia roșie comună după picioarele sale roșii. Dar puii nu au picioare roșii. Picioarele lor sunt galben-verzui. Aceste păsări nervoase sunt adesea văzute zburând în jurul țărmurilor nisipoase.

În sezonul de reproducere, ciocârlia roșie comună se hrănește cu viermi, insecte și păianjeni. Înainte sau după sezonul de reproducere, mănâncă mormoloci, pești mici, crustacee și moluște.

Așadar, aceasta a fost o introducere la câteva păsări comune pe care le puteți găsi în Singapore.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close